Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Es prorroga la prestació per artistes fins al dia 28 de febrer de 2021

Notícies del circ

<< Altres notícies Sector

Es prorroga la prestació per artistes fins al dia 28 de febrer de 2021

També es prorroga el subsidi per atur excepcional pel personal tècnic i auxiliar del sector de la cultura

Es prorroga la prestació per artistes fins al dia 28 de febrer de 2021, d’acord el disposat al Reial decret-llei núm. 18-2021, de 28 de setembre, de mesures urgents per a la protecció de l’atur, la recuperació econòmica i la millora del mercat de treball, publicat al BOE el dia 29. Així, les persones que tinguessin dret a accedir a l’esmentada prestació podran sol·licitar la seva pròrroga, en els termes recollits a la disposició final segona del Reial decret-llei núm. 11-2021, de 27 de maig.

També es prorroga el subsidi per atur excepcional pel personal tècnic i auxiliar del sector de la cultura i el PLA MECUIDA fins al mateix dia 28 de febrer.

Cal tenir en compte els i les artistes i tècnics/ques que van sol·licitar la prestació han vist consumits els dies requerits per poder accedir-hi, quan altres prestacions i subsidis destinats a treballadors/es d’altres sectors –i aprovats amb la mateixa finalitat, pal·liar els efectes de la COVID-19- no consumien dies cotitzats.

Per corregir aquest tipus de situacions, entre altres qüestions, CONARTE i la resta de sindicats del sector continuem reclamant amb urgència la implementació de les recomanacions de l’informe de l’Estatut de l’Artista.