Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Cronopis i Taller d'Idees presenten l'espectacle fruit del taller de circ amb persones discapacitades

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 13/04/2012

Cronopis i Taller d'Idees presenten l'espectacle fruit del taller de circ amb persones discapacitades

Dissabte 14 d'abril, a més de l'espectacle, a l'espai Cronopis hi haurà números de circ a l'aire lliure

Dissabte 14 d'abril, es presentarà l'espectacle que ha resultat del Taller de Circ de Mataró, que compta amb l'experiència i la participació d'alguns membres de Cronopis, com Jordi Mas i Marina Montserrat.

El Taller de Circ per persones discapacitades és una idea conjunta de l'associació d'integració social Taller d'Idees i l'Associació per les Arts del Circ Cronopis.

Junts treballen per familiaritzar, conèixer i experimentar amb diferents tècniques circenses i corporals com a eines d’expressió i comunicació.

Aquest projecte permet aprofundir i potenciar les habilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món del circ. Les tècniques circenses tenen beneficis físics, mentals i psicoemocionals en les persones i alhora potencien la cooperació i el treball en grup. Aprofitant l’experiència de Cronopis, s'ha creat un espai de relació i interacció de les persones amb discapacitat i els artistes i alumnes de Cronopis. Un espai d’integració usant espais normalitzats i professionals de l’àmbit del circ. Com una manera de intercanviar expressions artístiques i conèixer i cooperar com a artistes en un mateix ambient.

Dissabte a Cronopis, a partir de les 18h, a banda d'aquesta representació, també hi haurà diferents números de circ a l'aire lliure amb artistes de Cronopis i tot això amb l'acompanyament de la Tribukada, una batukada molt especial.