Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Coopdecirc busca artistes de circ per formar part de la cooperativa

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Coopdecirc busca artistes de circ per formar part de la cooperativa

L’entitat creada el 2009 treballa per garantir els drets dels professionals del circ

L’entitat CoopdeCirc, creada el 2009, és una cooperativa d’artistes de circ que treballa per garantir els drets dels professionals com a treballadors i treballadores: assegurances, altes i baixes a la Seguretat Social, Prevenció de Riscos LAborals, solvència econòmica, subvencions i altres obligacions fiscals. Actualment està buscant nous membres per formar part de la cooperativa.

Coopdecirc també tira endavant projectes col·lectius com la direcció de festivals o la gestió d’activitats de formació de circ per a diferents entitats.

Si esteu interessats/des en gestionar els vostre projectes artístics des d’aquesta cooperativa escriviu a coopdecirc@gmail.com i us donaran més informació.

Actualment formen part de Coopdecirc els segënts artistes i projectes: Miguel Circ Sol Solet, AMER i ÀFRICA Circ cia., Àfrica Llorens Valls, IreneEstrade, Cia Aplomivol, Elena Zanzu, Sergio Lopez, ChapaLuco Sticks, Ricky el profesor de tenis, Amer Kabani, Stefano d'Argenio, Veronica AMezz'aria Capozzoli, Asier Garnatxo i Sant Martí De Circ.
 

Enllaços relacionats