Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Gran Canària acull el Vè Congrés de CircoRed del 23 al 26 de novembre

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Gran Canària acull el Vè Congrés de CircoRed del 23 al 26 de novembre

Estan obertes les inscripcions per seguir el congrés online

El congrés de Circored, la federació d’associacions de circ de l’Estat, arriba enguany a la seva cinquena edició i tindrà lloc a Gran Canària del 23 al 26 de novembre. Com en d’altres ocasions, el congrés acollirà xerrades i debats sobre la situació del circ a Espanya i vol ser un punt de trobada i treball per a totes les associacions i professionals, ja siguin artistes o treballin en producció, direcció, pedagogia, programació, gestió, distribució, programació o el sector audiovisual relacionat amb el circ.

El Congrés vol reflexionar, aprendre i treballar de forma conjunta en el creixement del sector, tot tenint en compte les característiques pròpies i circumstàncies i necessitats de les persones que formen part de la Xarxa.

L’objectiu del Vè Congrés CircoRed vol visibilitzar el treball que s’està duent a terme en totes les etapes de la cadena: formació, investigación, creació, producció, exhibició i distribució, i es reforçaran els espais de trobada i treball de tots els professionals del circ d’una manera transversal i dinàmica.

La cita a Gran Cànaria acabarà el divendres 26 de novembre amb l’actuació de la companyia catalana Du´k´to, que presentarà el seu espectacle Cafuné.

El congrés s’organitza enguany entre CircoRed i l’Associació de Professionals de Circ de les Illes Canàries (APCIC) i compta amb el suport de l’INAEM, l’Institut Canari de Desenvolupament Cultural, el Cabildo de Gran Canària, la Fundació Canària de les Arts Escèniques i de la Música i la col·laboració del Teatre Guiniguada
 

Enllaços relacionats