Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Continua el circ a la Mostra d'Igualada

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Continua el circ a la Mostra d'Igualada

Estropicio, Gromic, Katraska Cia, la cia Fadunito, Cirquet Confetti o Mumusic Circus, entre les propostes de la 23a edició de la Fira de Teatre per a Tots els Públics

Dijous 19 d’abril comença la 23ª edició de la Mostra d’Igualada, tot un aparador de les arts escèniques per a Tots els Públics. Enguany la programació oficial compta amb les propostes de cinquanta companyies, amb un total de 99 representacions.

En aquesta nova edició, el circ tornar a ser-hi present a través de la programació d’espectacles, tallers i jocs.
KatrascaCia estrenarà Lowcost dissabte a les 10h45, a l’espai d’empresa GAAC. Aquest espai també acollirà Tandarica Circus, i un taller de monocicles a càrrec de la Cia Passabarret.

La Cia Fadunito també presentarà per primer cop ExterNet, una proposta de jocs per a tota la família (dissabte a les 16h30).

Diumenge Mumusic Circus presentarà el seu últim espectacle Roda Mon. La Companyia Cirquet Confetti amb el seu espectacle itinerant de circ de carrer Miss Umbrel·la actuarà el dia 22 d'abril a les 12:00h i a les 17:00, a la Rambla d'Igualada. 

Les propostes de La Maleta dels Espectacles també seran a la Mostra. Gromic portarà The Magomic Show a Igualada dissabte a les 13h15, a l’Espai Tot Circ. La companyia Estropicio presentarà Torcidos diumenge 22, en dos passis, a les 11h45 i a les 16h30. I les titelles arribaran de la mà de La Rateta que..., el diumenge a les 10h15 i a les 11h45.

Guillem Albà & Always Drinking, la Trifaldó i la Cia. Volaquivol presentaran Camaleònica Circus Show - Una petita degustació del nou circ català en dos únics passis, dissabte 21 a les 11h30h i a les 17h30 a la Plaça de l'Ajuntament.

El circ també serà present a la Mostra també a través dels tallers. Circ a 3 pistes, de Tot Circ, és una proposta per gaudir del dissabte i del diumenge en família a partir de les 11h a la Plaça Pius XII.

A banda de la programació d’espectacles, jocs i tallers, com a espai de trobada per a professionals, la Mostra ha programat diverses activitats paral·leles per reflexionar i debatre sobre l’estat actual del teatre per a tots els públics.

La Mostra d'Igualada
 

La Mostra d'Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és el mercat d’arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana, que té lloc anualment a Igualada.

L’objectiu principal de La Mostra d'Igualada és la difusió de les millors produccions catalanes de teatre infantil i juvenil per tal de proveir la programació dels municipis del territori de parla catalana. No obstant això, La Mostra dedica també atenció a una selecció del millor teatre infantil i juvenil de la resta de l’Estat i d’altres àmbits europeus.

Per tot això, La Mostra s’ha convertit en un punt de trobada excel·lent per als professionals del sector – tant per a l’exhibició com per a la compravenda d’espectacles – i alhora en una gran ocasió per gaudir en família dels millors espectacles per a tots els públics.
 

Enllaços relacionats