Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Formació APCC: “Consells pràctics sobre distribució d’espectacles de circ” amb Alina Ventura

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Formació APCC: “Consells pràctics sobre distribució d’espectacles de circ” amb Alina Ventura

Sessió per a persones associades el dilluns 4 d’abril de 15h a 17h via ZOOm

El pròxim dilluns 4 d’abril l’APCC organitza la formació “Consells pràctics per a la distribució d’espectacles de circ” amb Alina Ventura, de la distribuidora La Maleta dels espectacles. La sessió, de 15h a 17h, és gratuïta i  està adreçada a persones associades. Tindrà lloc online via ZOOM i les inscripcions ja es poden fer a través d’AQUEST FORMULARI.

Durant la sessió Alina Ventura farà un repàs dels conceptes bàsics de l’àmbit de la distribució d’espectacles i sobre el materials necessaris per dur a terme una bona distribució (dossier, web, videos, fotos, etc).

A més explicarà el funcionament de les principals fires i cites professionals de l’àmbit del circ, i donarà consells sobre com aconseguir contactes de responsables de programació.

La sessió estarà centrada en la la distribució a Catalunya i Espanya, encara que també es referirà breument a la distribució internacional.