Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC ofereix assessorament sobre licitacions

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L’APCC ofereix assessorament sobre licitacions

Per tal de formar el sector en un procés administratiu que cada vegada serà més freqüent

L’APCC ofereix als seus socis i sòcies un assessorament sobre licitacions, per tal de formar el sector en un procés administratiu complex i que cada vegada serà més freqüent per a projectes depenents de l’administració. De moment aquest servei serà gratuït durant els dos pròxims mesos, i posteriorment valorarem la seva continuació.

Cal destacar que últimament s’han obert processos de licitacions a diferents administracions (Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Sabadell, etc) i que actualment ja està anunciada i  està pendent de publicació la licitació per a la direcció artística de Fira Trapezi.

 L’objectiu de l’APCC és que les persones i entitats interessats/des en presentar-se a concurs de licitació comptin amb una ajuda, ja que el sector del circ no està habituat a aquests tràmits administratius sovint complexes.

De cara a sol·licitar aquest assessorament, caldrà enviar-nos un correu electrònic a projectes@apcc.cat i caldrà tenir en compte:

-enviar-nos les preguntes concretes per a les que necessiteu assessorament
-cal avisar-nos amb una setmana d’antel·lació
-l’assessorament tindrà una duració d’una hora

L’assessorament serà dut a terme per la cooperativa especialitzada Facto.


Direcció artística de Fira Trapezi

AQUI podeu consultar les bases de la licitació anterior duta a terme el 2018, per tal de poder-vos fer una idea. Un cop obert el procés, hi haurà un termini de 15 dies per a presentar projectes i us informarem de les bases actualitzades. AQUÍ podeu consultar l’anunci de la licitació en curs.