Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La situació de les Arts de Carrer, a debat

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

La situació de les Arts de Carrer, a debat

L’APCC va participar el passat 24 d’abril en la jornada 'Les arts de carrer en temps de crisi', organitzada per Fira Tàrrega

El 24 d'abril va tenir lloc a Tàrrega la jornada 'Les arts de carrer en temps de crisi', impulsada per FiraTàrrega i que va reunir una nodrida representació de professionals per plantejar quins són els reptes que es plantegen en el sector i apuntar possibles vies de solució. L’APCC hi va ser present a través de la participació del seu president, Joan Ramon Graell.

La trobada es va dividir en quatre taules de treball que van abordar quatre grans temes: la comunicació i el màrqueting, la qualitat artística, la producció i l'exhibició i les polítiques culturals i va comptar amb participants com Ramon Simó (director del Grec), Marcel Escolano (Los Galindos), Jordi Gaspar (Trapezi de Reus), Jordi Jané (El Punt Avui), Alina Ventira (La Maleta dels Espectacles) Tena Busquets (Ajuntament d'Olot), Pep Pla (CAET Terrassa), Margarida Troguet (Teatre de l'Escorxador de Lleida), Marisol López (ICEC, Generalitat de Catalunya), Marta Almirall (ICUB, Ajuntament de Barcelona), Mercè Saumell (Institut del Teatre), Pera Tantiñà (Fura dels Baus), Jaume Antich (Festival Al Carrer de Viladecans)Marta Oliveras (MOM Management) o Tracy Sirés (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), fins a una trentena de professionals. En la sessió de tarda, els relators de cadascuna de les taules han exposat els temes plantejats en les taules sectorials i s'ha obert el debat entre tots els participants, al que s'han incorporat també les aportacions que feia el públic a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook).

La jornada va ser el punt de partida d'un procés que culminarà amb un document que reculli les grans línies d'actuació que els experts recomanen per al futur del sector i que ha de constituir el seu «full de ruta» amb l'objectiu de fer-ho extensiu a totes les parts implicades. En aquest sentit, FiraTàrrega s'ha compromès a recollir les aportacions de la jornada i validar-les amb tots els professionals participants, per tancar el document al llarg dels propers mesos.

La presentació de la jornada i la sessió de conclusions han estat retransmeses per streaming i els vídeos es poden visualitzar a http://www.livestream.com/firatarrega

Consulteu els enllaços per saber-ne més

Foto: FiraTàrrega

Foto: FiraTàrrega