Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El CIPAC organitza un Cicle de formació per a formador/es per al segon semestre del 2022

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

El CIPAC organitza un Cicle de formació per a formador/es per al segon semestre del 2022

El primer curs tractarà la pedagogia de tècniques de circ

Des del Centre d'Investigació Pedagògica de les Arts de Circ organitzen el primer Cicle de Formació per a Formadors/es que tindrà lloc aquest segon semestre del 2022 i que constarà de quatre cursos de 15 hores, tres conferències i una masterclass. El cicle comença aquest aquest mes de juliol amb una formació sobre pedagogia de tècniques de circ a càrrec de Serena Vione els pròxims 18, 19 i 20 de juliol a l'Ateneu Popular de 9Barris.

El cicle de formació esta pensat per a mestres d'educació de primària i professors de secundària, formadors i formadores de circ, psicomotricistes i/o amants del moviment que fan servir el circ, l'expressió corporal, el teatre i els jocs tradicionals a les seves classes com a eix del desenvolupament motriu.

Els temes que tractarem estan relacionats amb la pedagogia de tècniques de circ, el teatre i l'expressió corporal, elsjocs tradicionals, la ura del cos i de l'alimentació, protocol antiviolència i la diversitat funcional.

AQUI podeu consultar més informació sobre el curs del mes de juliol.