Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'empresa Alapista, escollida per dur a terme la direcció, producció i gestió de la programació de circ d'estiu al barri del Besòs

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L'empresa Alapista, escollida per dur a terme la direcció, producció i gestió de la programació de circ d'estiu al barri del Besòs

La Junta de l'APCC ha valorat molt positivament les set propostes presentades

COMUNICAT DE LA JUNTA DE L'APCC

La comissió de selecció de la convocatòria per a entitats per a la direcció artística, producció i gestió d'un cicle de programació de circ al Besòs i el Maresme ha valorat molt positivament la varietat de propostes presentades (set en total) i agraeix la participació de les diferents entitats.

La qualitat de les propostes presentades era alta i ha estat difícil l’elecció, tot i que el poc marge de temps i els requeriments tècnics i administratius que ens van marcar des del Districte de Sant Martí han acabat decantant la balança per la proposta que més s’ajustava a aquests requisits. De cara a possibles futures edicions del festival o cicle de circ a Sant Martí, des de l’APCC farem arribar al districte la necessitat d’anunciar la convocatòria amb més temps per tal que les entitats interessades puguin presentar millors projectes i es pugui treballar millor tota la part de relació i vincle amb el barri i  les seves entitats.

Tenint en compte tot això, la comissió de selecció ha escollit la proposta presentada per AlaPista SL.  per la seva trajectòria i experiència en altres programacions i festivals de circ, així com la seva adequació als requeriments tècnics, pressupostaris, d’espais i de dates del Districte de Sant Martí.

També s’ha valorat que la proposta artística és per a tots els públics i compleix els criteris de paritat, diversitat d’estils i s’adapta a les bases de la convocatòria. 

La selecció ha anat a càrrec de la Junta de l’APCC.

Programació per a juliol i agost al barri del Besòs i el Maresme

En breu donarem a conèixer la proposta de programació d'Alapista, que com s'anunciava a la convocatòria tindrà lloc el 30 de juliol i 13 i 27 d'agost al carrer Alfons el Magnànim.