Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > En ebullició. 3a Mostra de Companyies Residents a La Central del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ - 04/05/2012

En ebullició. 3a Mostra de Companyies Residents a La Central del Circ

El proper divendres 11 de maig a les 21h, mostra peces curtes i espectacles en procés de creació en format cabaret a La Central del Circ

El proper divendres 11 de maig, La Central del Circ acull una mostra de peces curtes i espectacles en procés de creació, que ens permetran veure i entendre com es crea un espectacle. Números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic. Veurem l'energia i les ganes de mostrar tot allò que saben fer, serà el moment de compartir el seu treball personal.
Un espectacle per a tots el públics amb la direcció artística de Johnny Torres, i amb Emiliano Ron (corda llisa), Loic del Egido (diàbolo), Silver (malabars), Cia. Balusca (bàscula i mans a mans), Asier (malabars), Cia.Psirc (mans a mans), i Cia. Capgirades (trapezi doble).

Durant la setmana els artistes s'apropiaran de la sala de creació per a preparar-ho tot. Tindran carta blanca i tots els mitjans disponibles per mostrar la seva feina i també tindran el repte de interrelacionar-se per a teixir noves escenes.

La metàfora de l'actualitat serà el nexe de la vetllada, un eco per a comprometre la realitat, un petit exercici que obri espais de reflexió per anar mes enllà de l'entreteniment.
Johnny Torres. Director del cabaret i artista de circ. Actualment en tàndem amb Benet Jofre, dóna forma al seu univers expressiu dins la carpa del Circ Teatre Modern, recentment vist al Mercat de les Flors de Barcelona. També es formador extern a l'escola de Circ Flic de Torí, coordina els mítics Cabarets de la Palma del Festival Trapezi de Reus, investiga en un nou, rar i salvatge objecte de circ sota el paraigua del Circ Teatre Modern i es impulsor, amb els seus companys de Circo de la Sombra, per la nova aparició d'una minúscula fira dedicada a la Gastronomia i el Circ.