Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Nova enquesta de l’APCC per conèixer la realitat d’artistes i professionals de la formació en circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Nova enquesta de l’APCC per conèixer la realitat d’artistes i professionals de la formació en circ

És molt important que recollim dades del màxim nombre de professionals

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) posa en marxa la primera enquesta adreçada a conèixer la realitat professional de persones que treballen al sector, en aquest cas artistes i professionals de la formació del sector. Disposar de dades permet obtenir d'indicadors que faciliten el coneixement més objectivable de la dimensió i les característiques del sector circense. És a dir, a partir de saber  la situació actual i real del sector és més fàcil per a l’associació negociar i demanar millores a les institucions.

L’enquesta ja es pot respondre AQUI i estarà disponible fins el 24 de novembre i recull les dades del 2021. Us recordem que és molt important obtenir el màxim de dades possible, per tal que els resultats retratin millor el sector i la seva situació.

Hi ha algunes preguntes que són comunes a les altres enquestes que ja hem fet des de l'APCC, enfocades a companyies, però ara volem aprofundir en les condicions de vida de les persones professionals dedicades a l’àmbit artístic i formatiu. Aquests són els col·lectius més nombroses dins de l’APCC i del sector en general.

L’enquesta inclou preguntes sobre la formació adquirida, la compaginació amb d’altres tasques o feines, la conciliació familiar, els sous o els temes que més preocupen.

L'APCC continuarà duent a terme l'enquesta de companyies, que tindrà una periodicitat bianual.

Enllaços relacionats

Imatge de Public Domain Pictures

Imatge de Public Domain Pictures