Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S'estrenen el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris i el de L'Hospitalet

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

S'estrenen el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris i el de L'Hospitalet

Fam està dirigida per Karl Stets i Salvem el Nadal per Daniel Esteban

Dissabte 17 de desembre s'estrenen dos dels espectacles que es podran veure durant totes les festes de Nadal, 27è el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris, "Fam", i "Salvem el Nadal", el sisè Circ d'Hivern de L'Hospitalet de Llobregat. "Fam" està dirigida per Karl Stets i es podrà veure fins el 22 de gener, i "Salvem el Nadal" s'allargarà fins el 8 de gener i Daniel Esteban n'està al capdavant.

Fam

Un espectacle de circ per a tots els públics on personatges estrambòtics es troben a un món misteriós on els objectes cobren vida. Qui són? D'on venen? La imaginació i les proeses es combinen en aquest paratge insòlit on un enigmàtic home orquestra els acompanya. Històries paral·leles que s'entrellacen a través de l'humor i el risc. A sobre l'escenari hi trobareu cinc artistes a escena amb tècniques com la corda llisa, la barra fixa, l'acrobàcia a terra i la música en directe. Un Circ d'Hivern on la poesia visual substitueix a la paraula.

En la 27a edició del Circ d’Hivern cinc artistes pugen a l’escenari on podrem veure disciplines com la corda llisa, la barra fixa i l’acrobàcia a terra. La música en directe pren el protagonisme a la paraula en un Circ d'Hivern per a totes les edats.

Artistes: Tom Collin, Maci, Lucas Cantero, Jade Morin i Karl Stets

Més informació i venda d'entrades AQUI.

Salvem el Nadal

Al Circ d'Hivern de L'Hospitalet innombrables perills aguaiten el món i amenacen la la pau en el planeta, i el Capità Spriki i el seu equip acudeixen per salvar-lo. Un terratrèmol, una bomba, el canvi climtic,i la contaminació seran alguns dels problemes als quals hauran d'enfrontar-se de les formes més divertides i surrealistes. Balls, cançons i moltes acrobàcies seran alguns dels ingredients d'aquest remolí d'humor, acció i diversió.

Aquest particular superheroi requerirà de la col·laboració del seu equip de circenses carismàtics per a ajudar-lo. A més de, per descomptat, l'ajuda i l'energia del públic per a aconseguir els seus objectius: acabar amb tot el mal rotllo que aquests perills generen i fer que el món sigui un lloc segur, i per descomptat divertit.

Artistes:Daniel Esteban, Noemí Díaz Padillo i Adrià Mascarell, Lara Renard, Aitor Esteban, Mila Martínez, Teresa Magallón i Ramiro Vergaz.

Més informació i venda d'entrades AQUI.