Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Los Caneca, Circ Pànic i Atempo Circ a les Festes Circ a les Festes de maig de Badalona

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Los Caneca, Circ Pànic i Atempo Circ a les Festes Circ a les Festes de maig de Badalona

La programació d'enguany d'Arts de Carrer es va centrar en tres propostes de circ

El darrer cap de setmana, 5 i 6 de maig, la ciutat de Badalona va celebrar les tradicionals Festes de Maig, que compten amb un espai dedicat a les Arts de Carrer.
Enguany, tres companyies de circ es van encarregar d'omplir la programació d'Arts de carrer. 
Diumenge 6 de maig, la Plaça Pompeu Fabra va acollir les propostes de Circ Pànic, Los Caneca i Atempo Circ. 
Circ Pànic va presentar L'home que perdia els botons, un espectacle poètic, amb accions aèries dinàmiques i de gran sensibilitat, on es juga a reinventar de nou amb les possibilitats de la perxa xinesa.  
Los Caneca, amb l'espectacle Los Caneca Show, van tornar a enamorar a petits i grans a través de la seva proposta: un espectacle divertit, tendre i apassionant, on es barregen les acrobàcies, els malabars, l'humor i l'especial participació del públic.
Finalment, la companyia Atempo Circ, va mostrar el seu espectacle Atempo, amb el qual va guanyar el Premi a Millor Espectacle 'no basc' a l'edició del 2010 d'Umore Azoka (Leioa), amb música en directe, coreografies enèrgiques i la conjunció entre la perxa xinesa, la roda Cyr i la corda volant. 

Enllaços relacionats