Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Cabaret, una iniciativa per a la programació estable de circ i varietats a Barcelona

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 09/05/2012

El Cabaret, una iniciativa per a la programació estable de circ i varietats a Barcelona

La sala KGB acollirà aquest Cabaret, que s'estranarà el proper dijous 17 de maig

El proper 17 de maig, es donarà el tret de sortida a El Cabaret, una iniciativa de Malabarte, amb què aquest grup d’artistes busca afavorir i contribuir a crear una programació estable de circ i varietats a Barcelona.

Inspirats en els cabarets dels anys 20, la sala KGB (c/Alegre de Dalt 55, metro Joanic) serà l’escenari que acollirà aquest Cabaret, un lloc on el bar, la música, l'atmosfera i l'espectacle siguin per a l'espectador una experiència inoblidable.

En la seva primera edició, dijous 17 de maig a les 22h30, es comptarà amb una fitxa artística de molt alt nivell. S’hi podran veure la parella de mans a mans Duo Laos, les verticals de Yordan, els números icaris dels Germans Rossi, els malabars de Fernando Pose, i Zahir Circo, amb el seu número ‘Los Dandis’.

Tot això estarà conduït per Odoroff, tot un mestre de cerimònies, i la música que Gadjo que oferiran un show amb música d’arrel tradicional d’allò més festiva.

Les entrades es poden comprar anticipadament a Malabarte (C/Guàrdia 6, Metro Drassanes) per un preu de 8€ que inclou consumició.

Malabarte, per portar a terme aquest projecte, compta amb la col•laboració d’EXTRARRADIO ESPECTACLES.