Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Pedrera acull la Festa Pallasso! Memorial Joan Busquets

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 16/05/2012

La Pedrera acull la Festa Pallasso! Memorial Joan Busquets

Se celebrarà diumenge 17 de maig d’11 a 19 amb tallers, jocs i moltes altres activitats

La Fundació CatalunyaCaixa organitza el proper diumenge dia 20 de maig tot un dia dedicat a l’art de ser pallasso, durant el qual les famílies podran trobar, en els espais de La Pedrera, espectacles, jocs, contacontes, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.  Festa pallasso! és una forma d’apropar-se a la tasca que fan els clowns i a la seva especial manera d’expressar-se i d’explicar-nos històries. Aquesta festa compta amb la col•laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça, a qui es dedica aquest homenatge en el segon aniversari de la seva mort.

Busquets també va ser membre de la junta directiva de l'APCC, des d'on va treballar de valent amb tots els seus companys de sector fins a aconseguir que el projecte de La Central delñ Circ aixequés la vela l'any 2008.

Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès pel món dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets. Aquesta iniciativa té vocació de continuïtat i vol convertir La Pedrera en un punt de trobada anual pels entusiastes dels pallassos.  Les famílies es podran dedicar durant tot el diumenge a ser pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida, amb la participació de Marcel Gros, les marionetes de Herta Frankel, en Pep Gol i en Pep Pascual, Puça Espectacles i molts altres que ens acompanyaran tota la jornada.