Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Arriba el Curtcirckit, el Festival de circ de Montgat

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Arriba el Curtcirckit, el Festival de circ de Montgat

El proper cap de setmana, 2 i 3 de juny, el municipi concentrarà el gran gruix d’activitats, com la Gala i la Pista oberta de la Rogelio Rivel, o les actuacions de La Córcoles o Circque Branc

Curtcirckit, el Festival de Circ de Montgat arriba de nou. Aquest any se celebrarà entre el 30 de maig i el 3 de juny amb activitats i espectacles per fer arribar l’art del circ a tothom.

Organitzat per l’Ajuntament de Montgat i Cronopis – L’Espai de Circ a Mataró, el Festival porta un programa que inclou espectacles, tallers, la gala de circ i fórmules perquè nens i joves es deixin seduir per aquesta art escènica.

Dissabte a la tarda, La Córcoles presentarà ‘Gris’, un solo d‘equilibrisme des de la dansa-teatre que explica un conte íntim i delicat per a tots els públics; i Cirque Branc, amb ‘Flying Poulets’, jugaran amb l’entremaliat plaer de llançar-se pels aires.

Al vespre, el pavelló municipal acollirà La Gala del Curtcirckit. Marcel Escolano (Los Galindos) la presentarà, amb l’acompanyament musical de Circonautas. Hi actuaran Davide Salodini amb la seva bola d'equilibris, Ramiro amb els malabars, Anna Pascual i les seves acrobàcies a la perxa xinesa, la Cia Balusca, amb els seus números de bàscula i mans a mans, la bicicleta acrobàtica de Tandem, i Los 2 play, que volaran amb el quadrant coreà. Tots estaran acompanyats pel mosso de pista Mimo.
Diumenge, també al Pavelló municipal, hi haurà la Pista Oberta dels alumnes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel. I una mica més tard, a la Plaça de la Biblioteca, Pessic de Circ presentarà ‘Sidecar’, on un rodamon fa mil i una acrobàcies amb la perxa xinesa, els patins, ...

El festival treballarà amb els centres educatius per acostar el circ als infants, nens i joves

Dimecres 30 i dijous 31 de maig es farà la presentació del festival als més petits. A les escoles, el Curtcirckit portarà tallers de circ, i a l’escola bressol del municipi, l’animació ‘Peca Ploramiques’.
També portaran circ als joves. Serà divendres 1 de juny que l’Institut Thalassa acollirà la proposta de Psirc, ‘Acrometria’, tota una aposta per la poesia d'objectes, amb una base consolidada en tècniques de circ.
Dissabte 2 de juny al matí, el Parc de la Riera d’en Font, hi haurà Tallers de circ perquè els més petits coneguin el trapezi, els malabars, els equilibris, etc.

Enllaços relacionats