Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Premis per al circ fet a casa en la 13a edició Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer (TAC) de Valladolid

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 01/06/2012

Premis per al circ fet a casa en la 13a edició Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer (TAC) de Valladolid

L'espectacle 'Arritmados... reparte amor' rep el premi ‘Valladolid Propone’ i 'Capas', l’ 'Emilio Zapatero' de Circ

Diumenge 27 de maig es van fer públics els premiats de la 13a edició Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer (TAC) de Valladolid. Diversos espectacles van rebre el reconeixement de jurat i públic, i dos projectes de circ fet a casa també van rebre el seu tros de pastís.

En la secció oficial, la cia de circ ‘eia’, amb la seva creació 'Capas,’ va rebre el Premi de Circ 'Emilio Zapatero'. L’espectacle suma així un premi més al seu recorregut, que fins ara comptava amb el premi al Millor Espectacle de Circ de Sala (Premis de Circ Zirkòlika 2011) i Premi Ciutat de Barcelona de Circ 2011.

La cia Arritmados, que ha estat seleccionada per a la Residència de Creació conjunta entre Escena Poblenou i La Central del Circ, va rebre al TAC el seu primer premi per al seu primer espectacle. ‘Arritmados… reparte amor’ es va fer amb el Premi Valladolid Propone.

Altres guardonats
La companyia francesa Kumulus va ser guardonada amb el Premi al Millor Espectacle del TAC, per l’obra ' Silence encombrant', una proposta sobre els "desfets" del capitalisme. El Premi del públic, va anar a parar a mans dels gallecs Galizian Urban Project, pel seu 'G.U.P.', estrena absoluta del Festivall de parkour.

El guardó Estación Norte el va rebre Teatro Encuentro per la peça ‘Ciudades nómadas’. El jurat va premiar Albert Vidal per ‘El Silencio Blanco’ com el muntatge Més Original i Innovador; així com la Interpretació dels membres de la companyia portuguesa FIAR per la ´seva peça ‘Trio’.
 

Enllaços relacionats