Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ guanya terreny al GREC - Festival de Barcelona2012

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 01/06/2012

El circ guanya terreny al GREC - Festival de Barcelona2012

Es presentaran sis espectacles i, per primer cop, es programaran tres cabarets de circ en sessió golfa.

La primera edició del festival GREC, amb Ramon Simó al capdavant, posa un nou accent al circ, augmentant les propostes de circ a través de tres 'Cabarets de circ', els tallers per a nens, i els espectacles programats, que en total enguany sumen sis.

El nou director concentra en un sol mes 68 actuacions – set més que el 2011-, centrades a Montjuïc, amb la voluntat d’obrir-lo a la ciutat i als programadors internacionals. La meitat dels muntatges seran estrenes, cosa que posa de manifest la voluntat de participar en produccions i assumir el risc.
En aquest marc és on el GREC oferirà els ‘Cabarets de circ’, en sessió golfa. Es tracta d’una idea original de l’APCC que el Festival ha incorporat i produït per fer-la realitat. Els dies 13, 20 i 27 de juliol, a les 23h30, el Hub de la Plaça Margarida Xirgu serà l’espai on veure tres cabarets dirigits per David Gol, i presentats per Maximiliano Stia - Odoroff, Joan Arqué i Miner Montell.
S’hi podrà veure trapezi, roda Cyr, perxa xinesa, bàscula, malabars, mans a mans, etc, i hi actuaran el Trio Elegance [Ignasi Gil, Adriano Marçal i Cláudio Parente], la Família Bolondo [Guga Arruda de Carvalho, Julián González i Ramiro Vergaz], Boni, Duo Laos [Mercedes Martín i Pablo Germán], Jeremias Faganel, Maria de la Paz Arango, Cia. Daraomai [Martí Soler], Ricky, profesor de tenis [José Luis Redondo], Volaquivol [Ferriol Barbena i Marina Montserrat], El petit suís [Loïc Amaury], Anna Pascual, Saltoka [Asier Garnatxo] I LA Cia. Trifaldó [Tomeu Amer, Jordi Mas i Pau Pañella].

Dues companyies veteranes celebraran el seu aniversari en el marc del Festival: Tortell Poltrona, els seus 35 anys en l’ofici, amb ‘Els racons de la memòria’  ; i Escarlata Circus, els 25, amb tres espectacles (‘Llenties i Marabú’, ‘Devoris Causa’ i ‘Pugilatus’ ) i una exposició on fer un repàs de tota la seva trajectòria. Els racons de la memòria
La cartellera de circ del GREC es tanca amb 'Popcorn Machine (A domestic apocalypse)', de My! Laika!, un collage turbulent on conflueixen circ, música i performance; i 'Le Grand' , de la Cie XY (on hi ha també el català Adrià Cordoncillo), una peça que capgira el concepte de l’acrobàcia, i crea un univers, divertit i poètic fet de torres humanes.

Ja a la venda les entrades del GREC
Ja es poden adquirir les entrades per a tots els espectacles del GREC. 
Tots socis de l’APCC podran gaudir del descompte per a professionals, i podran adquirir una entrada a 5€, i la segona al 50%, el mateix dia de l’espectacle a la guixeta.

Enllaços relacionats