Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Les companyies dels laboratoris FiraTàrrega es presenten a Londres als programadors internacionals

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Les companyies dels laboratoris FiraTàrrega es presenten a Londres als programadors internacionals

Les companyies catalanes han explicat els seus projectes a les activitats professionals del festival londinenc de Greenwich & Docklands

Ferroluar, Obskené i TeatroDeCerca, tres de les companyies que participen en els Laboratoris de Creació 2012 de FiraTàrrega, han estat aquest cap de setmana a Londres per presentar els seus projectes artístics als programadors internacionals assistents a les activitats professionals del festival Greenwich & Docklands.

Aquest festival té una estreta relació amb FiraTàrrega, ja que des de fa diversos anys, es col•labora per compartir sinèrgies i contactes entre ambdós esdeveniments culturals. D’aquesta manera, companyies catalanes que passen per la Fira, presenten també regularment les seves creacions al festival londinenc.

En aquesta ocasió, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l’Institut Ramon Llull de la Generalitat de Catalunya han organitzat al Greenwich & Docklands l’anomenada “Catalan Reception”. Una jornada que serveix per presentar les produccions de les companyies catalanes al Regne Unit per afavorir-ne la seva exportació. A banda de les tres formacions que participen als Laboratoris de Creació d’enguany, en aquesta jornada professional també han pogut donar a conèixer els seus espectacles companyies com Itinerària, Brodas Bros, Guixot de 8, Sarruga, Enfila’t, Los2play o La Veronal.

L’exportació de les companyies catalanes, que es materialitza també en activitats com aquestes, és un dels objectius principals de FiraTàrrega que treballa durant tot l’any per aprofundir els contactes amb els agents culturals i escènics internacionals.
 

Moment d'una de les exposicions a la jornada professional

Moment d'una de les exposicions a la jornada professional