Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > ONIRIC EVENTS presenta CARNIVAL 'The Circus Party' a la sala KGB de Barcelona el proper dijous 19 de Juliol

Notícies del circ

<< Altres notícies Sector - 17/07/2012

ONIRIC EVENTS presenta CARNIVAL 'The Circus Party' a la sala KGB de Barcelona el proper dijous 19 de Juliol

Aquest és el segon cop en un any que el circ entra a la sala de ball i concerts

El proper dijous 19 de Juliol, a partir de les 22:00h, la Sala KGB de Barcelona (c/Alegre de dalt, 55) torna a acollir circ. Aquest cop es tracta de l’espectacle CARNIVAL ‘The Circus Party’, de la productora audiovisual i d’espectacles ONIRIC EVENTS.
El primer que el circ va entrar a la Sala KJB va ser el passat 17 de maig amb El Cabaret, on es van poder veure el Duo Laos, Yordan, els Germans Rossi, Fernando Pose i Zahir Circo, conduït per Odoroff i amb música de Gadjo.

CARNIVAL ‘The Circus Party’ és un espectacle que integra performances de circ i dansa, música en directe i audiovisuals.
L’espectacle comptarà amb diferents actuacions de circ com perxa xinesa, corda fluixa, trapezi o trapezi doble, entre d’altres.

ONIRIC EVENTS és la productora que engega aquest espectacle, on es juga amb els conceptes que es troben en el Carnaval, una celebració col•lectiva en què se suspenen els codis morals i socials per donar lloc a un espai i a un temps absolutament aliens a l’esdeveniment humà. Hi actruaran Fernando Pose, Pscirc, Lucíla Petrash, Laia Calls, Eva Clapp, Rubén Adrián i Claudia Vila.
 

Més informació:
Sala KGB de Barcelona (c/Alegre de dalt, 55)
Entrada anticipada, 9€ amb consumició.
Entrada el propi dia del esdeveniment 12€ amb una consumició o 15 amb dues consumicions.
Adrià Paituví Castro - 675 274 465 - apaituvi@oniricevnts.com