Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Tot a punt per donar el tret de sortida a la 5a edició de l'Esbaiola't

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Tot a punt per donar el tret de sortida a la 5a edició de l'Esbaiola't

Des d'avui i fins el 22 de juliol, Esterri d’Àneu acollirà les propostes de 15 companyies, amb un total de 33 representacions

El Festival Esbaiola’t, que se celebrarà aquest cap de setmana, els dies 20, 21 i 22 de juliol, encara la recta final d’aquesta cinquena edició amb moltes novetats però amb la mateixa qualitat artística que el caracteritza.
La Baldufa, directors artístics del festival, ha seleccionat quinze companyies que faran un total de 33 representacions durant els tres dies del festival.
Com en els darrers anys, el festival comptarà amb programació internacional. Enguany,
cinc són les companyies estrangeres amb espectacles d’alta qualitat artística i alguns
d’ells s’estrenaran per primera vegada a l’estat espanyol.
Aquestes companyies són:

  • The Barren Carrousel, parella de dones clown i acròbates irlandeses, amb una técnica circense perfecta i un espectacle carregat d’humor. Estrena a l’estat espanyol.
  • Cies Les Maladroits, companyia francesa de teatre gestual. Una companyia jove, una descoberta. No han estat mai a l’estat espanyol.
  • Mattatoio Sospeso, companyia italiana que es penjarà del campanar d’Esterri per sorprendre’ns amb dansa aèria.
  • This Side Up acrobàtics, una companyia australiana de circ, de gran prestigi internacional. Han triomfat a tot el món, gràcies a un espectacle acurat, divertit i tècnicament impecable.
  • Lady Cocktail, companyia de circ belga que s’estrena a l’estat espanyol. Trapezi tècnicament impecable.

Acostar espectacles únics i d’alta qualitat artística a un lloc com les Valls d’Àneu, on habitualment no s’hi programen espectacles d’aquest tipus, és un dels objectius del festival.
D’altra banda, també cal remarcar que enguany el festival tindrà gran part dels espectacles de pagament. Aquesta és la conseqüència de la situació econòmica actual i el retall  considerable que s’ha fet a la cultura, ha estat una decisió que s’ha pres per a poder tirar endavant amb el festival.
El pagament consistirà en la compra d’una polsera de 10€ amb la que es podrà accedir a la gran majoria dels espectacles durant els tres dies, per ordre d’arribada i fins emplenar la capacitat de l’espai. Hi haurà dos espectacles, els de la nit, que tindran un cost addicional de 3€ cada un.

Els nens i nenes menors de 3 anys tenen entrada gratuïta.
Més informació a: http://www.festivalesbaiolat.cat/
Per qualsevol consulta podeu contactar amb:
Amàlia Atmetlló: esbaiolat@labaldufateatre.com
973 281 457 (matins) / 626 893 209 (tardes)
 

Enllaços relacionats