Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ continua present al FAC, en la VI Festival d’Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 06/09/2012

El circ continua present al FAC, en la VI Festival d’Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs

El dissabte es podrà veure l'actuació de Bot Project, i la de Gromic, Toto Malabarista i Maxi Show en una gala de circ

El FAC12, 6è Festival d'Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs, tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre del 2012. En aquesta edició el circ torna a tenir el seu espai, amb la participació de BotProject, i la programació d'una gala de circ, amb Gromic o Toto Malabars entre d'altres.

L'any passat més de 10.000 persones van poder gaudir del FAC en un ambient diferent i a l'aire lliure. Respirar un esperit interdisciplinari amb propostes presentades al carrer i dirigides a tots els públics. Els artistes van tenir una bona acollida.

El FAC és un esdeveniment urbà que trenca amb la rutinària manera de veure l’espai vital quotidià. Obert a la diversitat i a les diferents formes d’expressió artística, pretén consolidar-se com un aparador cultural i artístic de qualitat a Sant Adrià.

Aquest any i cada vegada més, la continuïtat de propostes d'aquest tipus, propostes obertes, de qualitat, gratuïtes i de proximitat es veuen afectades per les retallades i la crisi.

El FAC obrirà el diumenge a les 18h a la pl de La Vila la programació amb el grup de capoeira de Sant Adrià Ginga Mundo, humoristes i presentadors còmics, la presentació del treball artístic de Sant Adrià en residència “2x1”, una fusió acrobàtica de breakdance i dansa contemporània, i el plat fort de la tarda, la companyia catalana BOT PROJECT especialitzats en trampolí i acrobàcies, ens presentaran l'espectacle Collage. Entre bot i bot, el duet d'artistes imposarà les seves normes, creant situacions còmiques i esbojarrades. Totes aquestes peripècies passaran en un estat d'ingravidesa més a prop del cel que de la terra.

Més tard a les 22h a la pl Guillermo Vidaña el públic gaudira d'una gran gala de circ amb Maxi Show i el seu repertori de números de màgia, el duet els infoncundibles amb l'espectacularitat dels números de diàbolo i els seus passis, Toto Malabars, seleccionat com un dels millors números de circ de Catalunya, la sorprenent poesia de la comèdia visual de Gromic, l'acròbata Dixnara, amb el seu número de verticals, artista que ha format part del Circ Baobab el més important grup de circ africà, i Beatbox Nose, un acròbata de la veu i un dels millors Human Vox d'Espanya.

Durant el FAC es veurà treballar 25 artistes de diferents tendències de la creació grafitera del Barcelonès que ens presentaran el seu colorisme pictòric. També de forma paral•lela al festival es farà la Marató fotogràfica del festival on volem que participi qualsevol persona que tingui una càmera de fotos i que vulgui reflexar les propostes i l'ambient del FAC12, han de presentar un màxim de 5 fotos per autor i això es concretarà al novembre, en una exposició on es premiaran les millors fotografies. Aquesta activitat està organitzada amb l'Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besòs.

El FAC està organitzat per l'Associació El Generador amb el suport de l'Ajuntament de Sant Adrià, de la Generalitat, d'entitats i d'empreses.

Enllaços relacionats