Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Hijos del Nuevo Circo, més circ a l'Aragó

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Hijos del Nuevo Circo, més circ a l'Aragó

Cinc de les millors companyies aragoneses de nou circ presenten els seus últims treballs a Saragossa entre setembre de 2012 i gener de 2013

Hijos del Nuevo Circo és una nova programació a Saragossa, on cinc de les millors companyies aragoneses de nou circ presenten els seus últims treballs a l'escenari del Centre Cívic Teodoro Sánchez Punter.

Al llarg d'aquesta tardor i durant cinc diumenges Creaciones del Viento en col•laboració amb el Centre Cívic Teodoro Sánchez Punter han preparat una programació de Nou Circ professional amb cinc companyies capdavanteres assentades a Aragó. Podrem gaudir d'espectacles on es combinen, el clown, l'acrobàcia, la màgia, els jocs malabars, la contorsió, la música en directe i les posades en escena més atrevides.
Hijos del Nuevo Circo serà l'aparador de companyies de nou circ que han rodat els seus espectacles en escenaris nacionals i internacionals i que fins ara no gaudien d'un espai continuat d’exhibició a Saragossa. Durant els últims anys el nou circ ha guanyat terreny a l’Aragó, gràcies a iniciatives com el projecte de cooperació internacional circ que o!
així com a les diferents entitats que treballen promovent aquest art emergent: “Creaciones del Viento”, “La puerta pequeña” el “Circo Badín” en Foz Calanda, “Entrepayasaos” o
“Acambalachous” en Tamarite de Litera, entre moltes altres.

Hijos del Nuevo Circo és un festival anual de circ que durant cinc caps de setmana ocuparà el saló del Centre Cívic Teodoro Sánchez Punter, al barri saragossà de San José. Aquest any Hijos del Nuevo Circo: se celebra el segon diumenge de cada mes els dies 9 de setembre, 14 d'octubre, 11 de novembre i 13 de gener. Afegint a la programació el diumenge 4 de novembre, un espectacle gratuït de la mà del saragossà Chéchare. La cita és a les 18:00h tots els dies. Es pot fer reserva d'entrades escrivint a info@creacionesdelviento.es.

Programa
09/09/12, Zangania Circo Danza “BuScAnDO EqUiLIBriO”
14/10/12, Se me va la bola Cirkus. “El atraca corazones”
4/11/12, Chéchare “Simplemente Chéchare”
11/11/12, Circo La Raspa “Freak Show”
13/01/13, D´Click “Colón es un intestino”
 

Enllaços relacionats