Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ puja als escenaris

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

La Central del Circ puja als escenaris

Del 18 al 21 d’octubre es podran veure els espectacles que 3 companyies de circ han creat a La Central del Circ en residències conjuntes amb el Festival Escena Poblenou, l’Antic Teatre i l’Ateneu Popular 9Barris

Aquest cap de setmana diverses companyies de circ tenen l’oportunitat d’estrenar els seus espectacles a festivals, teatres i equipaments gràcies a les residències conjuntes que ha convocat La Central del Circ amb el Festival Escena Poblenou, l’Antic Teatre, l’Ateneu Popular 9Barris i La Grainerie (Tolouse – Balma).

Arritmados estrena Menás a trua, al Festival Escena Poblenou 
Valentina Kitsch i Armando Farras de la jove companyia de circ Arritmados, proposa la seva nova peça Menás a trua per ser presentada al Festival com a resultat de la residència de creació atorgada conjuntament entre Escena Poblenou i La Central del Circ. Un espectacle que relata a través de l’acrobàcia, els aeris i la música com una petita companyia de circ intenta sobreviure a la crisis després d’assaborir l’èxit i que es podrà veure el 18 d’octubre dins del marc del Festival, a les 19:30h i 21 d’octubre a les 17h.

Circo Puntino estrena Efecte cafeïna a l’Ateneu Popular 9Barris
Circo Puntino estrenen el 20 d’octubre a les 22h l'espectacle Efecte Cafeïna a l'Ateneu Popular 9 Barris, en el marc d'una residència de creació conjunta entre La Central del Circ i l'Ateneu Popular 9 Barris que treballen conjuntament per donar suport a projectes de creació d’espectacles de circ. Circo Puntino us farà gaudir de l’experiència d’un diumenge al matí, dels que no comencen sense un bon cafè. I és justament l’ efecte cafeïna la guspira que encén la fantasia, l’estímul a la creativitat, el principi d’un viatge d’allò real a allò oníric, del petit detall al gran impacte.

Jorge Albuerne, torna a l’Antic Teatre amb Nomarramón
Jorge Albuerne de la companyia Zirkus Frak, seleccionat el 2011 per la residència conjunta de La Central del Circ i l’Antic Teatre, que s’adreça a projectes de petit format de circ, molt innovadors i amb poques necessitats tècniques, torna a l’Antic Teatre amb l’espectacle NOMARRAMÓN, palíndroms per acomiadar-se. Jorge Albuerne, que va estrenar el seu espectacle fa un parell de setmanes, ha creat una obra pluridisciplinari que barreja moviment, text i llenguatge de circ i que es podrà tornar a veure a l’Antic Teatre del 18 al 21 d’octubre.

La Central del Circ a Europa. PROCESS()S: Cabaret Camins Emergents a La Grainerie (Toulouse).
Al mateix temps, a La Grainerie (Toulouse), tindrà lloc la 4ª edició de Camins Emergents, una de les accions destacades del projecte euroregional Process()s liderat per La Central del Circ.
Es presenta a La Grainerie el proper 19 d’octubre un cabaret on es podran veure els 14 projectes artístics de Catalunya, Midi-Pyrénées, País Basc, Languedoc-Roussillon i Aquitània, seleccionats per la 4ª edició de Camins Emergents.
El dispositiu Camins Emergents, que es dedica a l’emergència de números i formats curs de circ, és una xarxa transpirinenca de difusió de petites formes. Es recolza en una xarxa de més de 30 programadors de l’espai pirinenc associats a espais de creació com ara La Central del Circ, la Grainerie, Ax Animation o Harri Xuri. Entre 2009 i 2011, gràcies al projecte circ que o! s’han acompanyat 64 artistes a través de 41 projectes artístics Els projectes de Catalunya seleccionats són: David Batlló Tararear; Estropicio Entropía; Libèl lula; Marta Nistal Dámaso; i Psirc Acrometria.
Camins Emergents és una de les accions dels projectes Process()s (que rep el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània) i Pirineus de Circ (que rep el suport del programa POCTEFA).
 

Més informació i horaris

ARRITMADOS, estrena Menás a trua, al Festival Escena Poblenou, a la plaça de Can Felipa. Dates i horaris: 18 d’octubre a les 19:30h i 21 d’octubre a les 17h, Preu: Gratuït.

CIRCO PUNTINO, estrena Efecte cafeïna a l’Ateneu Popular 9Barris. Dates i horaris: 20 d’octubre a les 22h i 21 d’octubre a les 18h. Preu: 6€.

JORGE ALBUERNE, torna a l’Antic Teatre amb Nomarramón. Dates i horaris: 18, 19, 20 d’octubre a les 21h i el 21 d’octubre a les 20h. Preu: 8-10€.

Cabaret CAMINS EMERGENTS a La Grainerie (Toulouse). Dates i horaris: 19 d’octubre a les 19h. Preu: 8-13€.

Enllaços relacionats

Arritmados

Arritmados