Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC i el circ a la Fira Mediterrània, del 8 al 10 de novembre

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L’APCC i el circ a la Fira Mediterrània, del 8 al 10 de novembre

L’Associació és present a la Llotja de Professionals a través de l’estand APCC 100% CIRC i coorganitza la sessió de treball entre associacions, artistes i programadors, dissabte 10 de novembre al matí

L’APCC activa enguany una major presència a Fira Mediterrània. Ho fa a través de la seva participació a la Llotja de Professionals, amb un estand propi i participant en les activitats professionals.

APCC, 100% CIRC
A l’estand T15, APCC 100% CIRC, trobareu enguany les propostes i iniciatives dels nostres socis i sòcies. Els projectes que hi seran presents són:

Taula de treball entre associacions, artistes i programadors
La Fira Mediterrània de Manresa ha creat enguany una taula estable de treball amb associacions professionals del sector artístic per millorar els canals de comunicació entre el mercat cultural i les necessitats dels professionals de les diferents arts. De la primera trobada va sortir la proposta de l'APdC i l’APCC, recolzada per la resta d'associacions, de crear un espai de trobada i debat entre associacions, artistes i programadors per tal de parlar sobre la situació actual del circuit, en el marc de la Fira.
Dissabte 10 de novembre a les 11:30h a la Llotja Professional de la Fira Mediterrània, es durà terme una sessió de treball per reflexionar conjuntament sobre la creació de circuits artístics, la recerca de mecanismes de comunicació entre oferta i demanda, i les formes de gestió i representació (management).
Us convidem a participar en la sessió de treball, podeu confirmar la vostra assistència a jornades@firamediterrania.cat

Coorganitzen l'activitat: Fira Mediterrània de Manresa, ARC (Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya), ACPDC (Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya), APCC (Associació Professional de Circ de Catalunya), La Central del Circ, APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics), AADPC (Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya).