Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S’inaugura l’exposició fotogràfica Marató Fotogràfica FAC12, visions del VI Festival d’Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

S’inaugura l’exposició fotogràfica Marató Fotogràfica FAC12, visions del VI Festival d’Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs

Es podrà veure des del 16 de novembre al 13 de desembre al Centre de producció cultural i juvenil El Polidor

L'exposició Marató Fotogràfica FAC12, visions del VI festival d'art de carrer de Sant Adrià de Besòs, organitzada per l’agrupació fotogràfica de Sant Adrià, l'Ajuntament de Sant Adrià i l'associació El Generador, s’inaugura divendres 6 de novembre a les 19h15. Mostra els millors moments del festival, que va tenir lloc el mes de setembre, captats per la gent del carrer. Enguany més de 100 artistes van mostrar les seves creacions de circ, dansa, música i art. Més de 5.000 persones van gaudir d'espectacles i propostes d'artistes emergents que es van fusionar amb d’altres més consolidades, on el circ és el plat fort del festival.

Amb aquesta sisena edició el FAC es consolida com un festival d'art al carrer referent de l'àrea metropolitana de Barcelona, on el circ i el hip-hop son les marques de referència.
A la inauguració es farà l'entrega de premis de la Marató fotogràfica del festival, a càrrec de l’Ajuntament de Sant Adrià i de l'agrupació fotogràfica, es presentarà el vídeo del festival , i es representarà la performance inaugural del mag Jordi Cambras.

L’exposició consta d’una selecció de 32 fotografies de 17 autors que mostren la seva visió del festival. Els participants de la Marató fotogràfica són Antonio Fernández, Alejandra Ruiz, Armando Villalobos, Carlos Frías, Jack Bernal, Jordi Silva, Josep Trafí, Jose Luis trinidad, Joan Mª Ricart, Lorenzo Cerrato, Miguel Angel Franco, Mª Carmen Sierra, Rocío Gutierrez, Ruben Martínez, Ramón Oriola, Sandra Martínez i Victor Curto.


Informacions pràctiques:
Exposició Marató Fotogràfica FAC12, visions del VI festival d'art de carrer de Sant Adrià de Besòs
Del 16 de novembre al 13 de desembre
Al Centre de producció cultural i juvenil EL Polidor pl/ Guillermo Vidaña, Sant Adrià de Besòs
Entrada gratuita de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16.30 a 20.30h
fac.elgenerador@gmail.com
www.elgenerador.org

Enllaços relacionats