Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Planeta es transforma en un petit circ de la mà dels Escarlata Circus

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

La Planeta es transforma en un petit circ de la mà dels Escarlata Circus

Diari de Girona | DIJOUS, 20 DE DESEMBRE DE 2012

Les festes de Nadal són sempre un moment ideal per gaudir del circ. Escarlata Circus, o el que és el mateix, Bet Miralta i Jordi Aspa, arriben des d’aquest dissabte a la sala La Planeta de Girona per celebrar amb Llenties i Marabú, els
seus 25 anys de trajectòria. Es tracta d’un espectacle que compta amb la direcció i ajuda del seu gran amic, l’actor Sergi López, i que tranformarà la sala teatral de Girona en un espai molt diferent al que estem acostumats.
Dues grades encarades i una pista central ens faran viure amb intensitat els aproximadament 40 minuts que dura l’espectacle. Un temps que, en realitat s’aturarà per donar pas a una realitat paral·lela on les coses grans són petites,
les fredes es tornen calentes, les de dalt són a baix i les més dures, toves. Llenties i Marabú trenca tots els esquemes i converteix el públic en protagonista d'una història imaginativa, peculiar i divertida.

«Llenties i Marabú», que compta amb Sergi López en la direcció, combina humor i màgia per a tota la família


I és que els màgics éssers que conviuen en aquest preciós teatre-circ ambulant provoquen tota una explosió de sentiments que sorprenen cada segon. Ludmila i Alfonso, dos personatges estrafolaris amb sang firaire, són els encarregats de guiar el públic per un món on tendresa i perill es troben a cada moment. Les representacions es portaran a terme els dies 23, 26, 29 i 30 de desembre a les 12 del migdia, i els dies 22, 27 i 28 de desembre, a partir de les 6 de la tarda.

Foto Manel Sala

Foto Manel Sala