Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > 'Capas' uneix acrobàcies amb humor i tendresa

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

'Capas' uneix acrobàcies amb humor i tendresa

El premiat espectacle de circ en sala Capas desembarca per fi en un escenari barceloní.

El Mercat de les Flors acull aquest cap de setmana la jove companyia hispanoitaliana Eia. La mateixa personalitat dels intèrprets (cinc acròbates i un músic multinstrumentista) modula el contingut d'aquest xou familiar que ja ha triomfat al Festival Trapezi, la Fira de Tàrrega i a l'off del festival d'Avinyó.
«La clau de l'èxit de la nostra proposta radica en la sinceritat amb què hem abordat el nostre primer espectacle junts», explica Francesca Lissia, l'única dona del grup, originària de Sardenya. Capas parla del que uneix i separa un grup de persones, un microcosmos social en què molts s'identificaran. «La dramatúrgia no és gaire explícita. Preferim que cadascú es munti la seva pel·lícula a partir de diferents històries que deixen entreveure les capes que els humans ens posem a sobre segons qui sigui el nostre interlocutor», afegeix la intèrpret.
No busquen el més difícil encara com passa en el circ tradicional. El seu objectiu és integrar les acrobàcies amb la música, el moviment i l'humor. Transmetre emocions a partir d'històries molt quotidianes, plenes de tendresa i humor. «Tots hem participat en la creació de l'espectacle, hi ha molta veritat en ell perquè parteix de les nostres experiències», afirma. «Cadascú té una visió diferent i l'important no és que una primi sobre l'altra sinó saber integrar-les. Apostar per coses completament diferents ha donat força i varietat a la creació», reconeix Lissia.
A l'espai escènic, realitzat amb tan pocs mitjans com molta imaginació, destaca un enorme armari ple de sorpreses que dóna molt de joc.

Enllaços relacionats

Imatge de

Imatge de "Capas"