Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Le Grand C, de la Companyia XY, Premi Ciutat de Barcelona de Circ 2013

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Le Grand C, de la Companyia XY, Premi Ciutat de Barcelona de Circ 2013

Els Premis Ciutat de Barcelona, organitzats per l'Institut de Cultura de Barcelona, han decidit reconèixer l'espectacle "Le grand C", de la companyia XY, en la categoria de circ.El jurat, compost per Jordi Jané (president), Laia Alzueta, Toni Llotge i Vicent Llorca, acorda per majoria atorgar el premi de circ a Le Gran C, de la Companyia XY

"Per l’excel·lència en les tècniques acrobàtiques i d’equilibri, l’eficaç dramatúrgia de la posada en escena, i el treball d’investigació a partir de la tradició castellera".

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dilluns, 18 de febrer, a les set de la tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
L’Institut de Cultura de Barcelona ha encarregat la creació de l’espai de l’acte a Gat Capat, amb Jordi Queralt, Xavi Ricart, Quico Amorós i David Olivares.
L'acte d'entrega dels Premis Ciutat de Barcelona 2012 comptarà amb la participació de Roger Mas i alguns membres de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. La presentació anirà a càrrec de Lídia Heredia.