Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La sortida al 30è Cirque de Demain de París, tot un èxit

Notícies del circ

<< Altres notícies 4/02/2009

La sortida al 30è Cirque de Demain de París, tot un èxit

Els passats 30 i 31 de gener, l'APCC va organitzar una sortida a la capital francesa, París. L'activitat va tenir una acollida de 19 persones entre socis i amics i amigues del circ. Després d'un vol plàcid, vam arribar al nostre destí. El primer que es va fer va ser visitar l’Academie de Cirque Fratellini, on vam conèixer de primera mà les instal.lacions i vam agafar idees per l’edifici definitiu de La Central del Circ - Espai de Creació de Barcelona. A aquest "tour" hi van assistir el tècnic de seguretat i el cap d'activitats de La Central; els arquitectes de la seu definitiva de La Central i la persona encarregada d'elaborar la fitxa tècnica d’aques nou espai.

A la tarda nit, el plat fort de la jornada va ser l’assistència a un dels espectacles del 30è Festival de Circ de Demain, sota la carpa del Cirque Fénix, on vam disfrutar d'un esplèndid espectacle amb números de diferents disciplines: malabars, mans a mans, portés acrobàtics, equilibris sobre rulo, equilibris a tres, xarivaris d'escoles... amb artistes de totes les nacionalitats, però cap de l'Estat i tampoc del país (una llàstima!).

El dia següent els components de l'expedició vam aprofitar per fer turisme i conèixer aquesta ciutat tan maca fent les fotos de rigor a la Tour Eiffel, Notre Dame, vam passejar pel Sena… Tot plegat va valer la pena!

Cal felicitar l'Albert, tècnic d'activitats de l'APCC, per tota la coordinació i destacar el bon ambient i bon humor de la sortida. Fins i tot ens vam atrevir a dir que l'any que ve ens anem a Montecarlo!

Des de la Comissió d’Activitats ja estem pensant en quin sortida podem fer el 2010 i, com ja sabeu, estem oberts als vostres suggeriments al respecte. I sobretot enviem un missatge per als qui no heu pogut venir: us esperem a la propera sortida!

Salut i circ!