Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC se sumarà al Dia Mundial del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 22/03/2013

L’APCC se sumarà al Dia Mundial del Circ

L’Associació elaborarà una agenda conjunta i un manifest

El proper dissabte 20 d’abril se celebra el Dia Mundial del Circ, impulsada per la la Federació Mundial del Circ. L’APCC s’hi afegeix ja que és una ocasió perfecta per posar el circ al capdavant de l’actualitat cultural i donar visibilitat al circ català, la seva realitat, vitalitat i reivindicacions.

Per a fer-ho, l’APCC elaborarà un manifest, a través de Jordi Jané, soci fundador de l'APCC, crític i periodista circense. El manifest es farà arribar a tot el sector i els mitjans de comunicació. Aquí el podeu llegir.
 

L’APCC elaborarà també una agenda recollint totes les activitats de circ que es facin a Catalunya al llarg d’aquest cap de setmana (19, 20 i 21 d’abril), per a fer una agenda conjunta que es farà arribar als mitjans de comunicació, als socis i als diferents espais de formació, exhibició i creació de circ, així com a la resta d’equipaments d’arts escèniques. Aquells artistas o equipaments que organitzatin alguna activitat en aquelles dates poden enviar un mail a apcc@apcc.cat indicant nom de l’acte, data, hora, lloc, página web i una imatge a alta resolució.