Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Es presenta l'Informe Anual de la Cultura a la ciutat

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Es presenta l'Informe Anual de la Cultura a la ciutat

L'APCC forma part del Consell de Cultura de Barcelona, que ha elaborat l'Informe

El dijous 11 d'abril Ahir es va presentar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’Informe Anual de la Cultura a la ciutat, elaborat pel Consell de Cultura de Barcelona. El document que combina la mirada crítica sobre les polítiques culturals a Barcelona - amb una especial atenció al desenvolupament del Pla Estratègic de Cultura - amb el recull de les activitats culturals més significatives de cada any i la presentació d’indicadors. L'APCC ha participat en la seva elaboració a través de la Comissió de circ.


El Ple del Consell de la Cultura de Barcelona també ha nomenat els nous membres del seu Comitè Executiu, que estarà format per Montserrat Vendrell i Rius (presidència del Comitè Executiu i vicepresidència del Consell), Miquel Cabal Guarro, Sílvia Muñoz d’Imbert i Elena Subirà Roca, que entren a formar part del Comitè Executiu, i per Toni Casares Roca, Francesc Xavier Cordomí i Fernández, i Daniel Giralt-Miracle, que renoven com a membres del Comitè Executiu.

Al Plenari s’ha aprovat una declaració afirmant el compromís de Barcelona amb el seu sistema cultural, i reclamant de l’Estat el necessari compromís en relació als equipaments culturals de la ciutat, insistint en la urgent modificació de la fiscalitat cultural.

El Consell de la Cultura de Barcelona va ser creat el 2007 en el marc de la normativa de participació ciutadana de l’Ajuntament. Les funcions principals del Consell són assistir i assessorar l’Ajuntament en matèria cultural; ser un espai de relació entre el govern de la ciutat, les principals associacions i entitats representatives dels sectors de la cultura, i persones de reconeguda vàlua en l’àmbit de la cultura i les arts; i promoure el debat i el coneixement.