Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Claude Victoria imparteix un taller de verticals a Pineda de Mar organitzat per l'APCC

Notícies del circ

<< Altres notícies 27/03/2009

Claude Victoria imparteix un taller de verticals a Pineda de Mar organitzat per l'APCC

Dates i horaris: Del 4 al 8 de maig de 2009 15 hores, de 10h a 13h

Lloc de realització: Carpa d’El Circ Petit. Pineda de Mar (Barcelona) Com arribar-hi?: www.elcircpetit.com/onestemcat.html

Adreçat a: Artistes professionals de verticals que vulguin descobrir i/o aprofundir en el treball d’un dels mestres europeus amb més prestigi d’aquesta disciplina.

Continguts:S’adaptaran al nivell dels participants 

• Preparació física i ioga específics per a la disciplina.

• Verticals de mans, de cap, contorsió, mans a mans... 

Professor: CLAUDE VICTORIA. Artista professional des del 1950 amb el trio Victoria. Ha visitat els més prestigiosos circs internacionals: Alexis Gruss, Medrano , Americano, Bougionne, Althoff. El 1980 esdevé professor de verticals i mans a mans a l’École de Cirque d’Annie Fratellini i el 1985 entra a formar part del cos docent de l’École Superieure des arts du Cirque de Chalons-sur-Marne. Ha estat i és mestre de nombrosos alumnes entre els quals alguns han entrat en el palmarès del Festival Mondial Du Cirque de Demain.

Preu: 170 € Socis de l’APCC: 120 €*

* Aquesta tarifa s’aplicarà també a membres d’altres associacions de professionals de circ de l’estat espanyol que treballen amb xarxa amb l’APCC.

Places limitades. Data límit d’inscripció: 24 d’abril

Descarrega’t aquí la fitxa d’inscripció i envia-la amb el el teu currículum vitae a activitats@lacentraldelcirc.cat o bé truca’ns a l’APCC al 900 102 580.