Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Aquest diumenge se celebra la II Festa Pallasso! Memorial Joan Busquets

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Aquest diumenge se celebra la II Festa Pallasso! Memorial Joan Busquets

La Pedrera acull espectacles, tallers, jocs i música en una jornada per apropar-se als clowns i retre homenatge a Joan Busquets, qui va ser vicepresident de l’APCC

Festa pallasso! és una forma d'apropar-se a la tasca que fan els clowns i a la seva espacial manera d'expressar-se i d'explicar-nos històries. Aquesta festa compta amb la col•laboració d'Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça, a qui es dedica aquest homenatge en el tercer aniversari de la seva mort.


Amb aquesta jornada tant especial, La Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l'interès pel món dels pallassos seguint mestratge de Joan Busquets.
Tot un dia dedicat a l'art de ser pallasso, durant el qual les famílies podran trobar, en els espais de La Pedrera un seguit d'activitats educatives i divertides per compartir en torn del món dels pallassos, a través d'espectacles, tallers, jocs, música i molt més! Ens acompanyaràn al llarg de tota la jornada la companyia Chapertons, el pallasso Gromic, Passabarret, Puça Espectacles, Xavi Gallego i Xavi Lozano, Toni Ortiz, Pep Callau, l'Anna Confetti, Albert Vinyes i molts altres.


La festa es farà aquest diumenge 12 de maig d'11 a 19 h, a La Pedrera, al Passeig de Gràcia, 92. L’edat recomanada és a partir de 3 anys. L’entrada són 8 €
Més informació a