Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El FAC, festival d'art de carrer de Sant Adrià de Besòs diu Adéu

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 21/05/2013

El FAC, festival d'art de carrer de Sant Adrià de Besòs diu Adéu

Aquest any 2013 degut a la crisi, les retallades i les indefinicions no es realitzarà el FAC.

Sis anys 2007-2012
Més de 37.000 persones de públic
Més de 500 artistes


El FAC ha estat organitzat per l'associació cultural El Generador amb el suport de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, La Generalitat de Catalunya, entitats col•laboradores i empreses. Aquest any 2013 degut a la crisi, les retallades i les indefinicions no es realitzarà el FAC.

El Fac ha estat un festival d'estiu de circ, dansa, art i música, on el circ ha estat el principal motor. Durant sis anys el Fac ha apropat la creació al carrer i a la seva gent.

Més de 37.000 persones van poder gaudir i respirar un esperit interdisciplinari amb propostes pensades per a ser representades al carrer.

Durant aquests sis anys i des d'una perspectiva realista, el Fac ha contribuït a formar part d'un circuït d'exhibició a Catalunya tan necessari per que els artistes puguin presentar les seves creacions, ha apropat la creació a la gent del carrer formant nous públics i ha donat suport als artistes realitzant residències de creació.

El Fac vol agrair a tots els artistes la seva participació. Més de 57 companyies i propostes artístiques relacionades amb el circ han presentat les seves creacions:
Jota de corazón,Kamchatka, Ale Risorio y sus Secuaces, Nanny Cogorno Show, Romancirk, Nanny cogorno Presentador, Joselito el de la voz de oro, Demian, Club Calypso, Gulito , Zahir Circo, Loco Brusca, Gira, Diego Burrián, Cia El Generador, Joe&Martin, Claudio Infierno, Trotonix, 3Deesas, Los Herrerita, Tomy, Tongué, Etoile Bambú, Bmx flatland-Marc i Rava, Los 2Play, Le fil qui Chante, Ale Risorio presentador, Odoroff de Maxishows , Volaquivol , Yi Fan, Los Caneca, Felix Brunet , Criko krark, Lapoet, Pariduop, Carlo Mô, Flying Tiritas, Circus NilyNils Show , Jorge Albuerne presentador, cia Cecilia Colacrai & Jorge Albuerne, Niky Laucha i Frida Odden, Dr Odorof , Sebastian Dethise, Toto Malabars, Pret a Porter, Fernando Pose , Ley Mendoza, Niño Retrete show, Niño retrete presentador, El Generador En Construcció, Circo Los , Bot Project, Infoncundibles, Maxi Show presentador, Dixnara, Gròmic...


El Fac de moment diu adéu a Sant Adrià, no sabem si serà solament aquest any o serà definitiu, el temps ho dirà. Ens dona molta pena dir això, per tot l'esforç de molta gent realitzat durant aquests anys i per la bona resposta tant del públic com dels artistes. Dir adéu quant l'any passat teníem totes les actuacions plenes de gom a gom i amb la gent entregada també ens dona molta alegria de saber que hem pogut fer una molt bona feina, malgrat tenir tan poc pressupost. A nosaltres ens agradaria poder continuar la feina en algun altre municipi però degut a la situació actual tan complicada pensem que serà molt complicat.
 

Fac

Enllaços relacionats

Col·lage del FAC 2012 realitzat per Paloma Rodríguez

Col·lage del FAC 2012 realitzat per Paloma Rodríguez