Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Escarlata Circus i Psirc reben els Aplaudiments dels Premis FAD Sebastià Gasch

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 23/05/2013

Escarlata Circus i Psirc reben els Aplaudiments dels Premis FAD Sebastià Gasch

Els premis distingeixen les actuacions parateatrals més destacades de la temporada

El jurat dels Premis FAD Sebastià Gasch ha volgut reconèixer aquest any les companyies circenses Escarlata Circus i Psirc.

Es concedeix l'aplaudiment a Escarlata Circus pel seu espectacle Pugilatus "perquè ens han demostrat que això de morir no és definitiu i perquè aquests encantadors visionaris de l’absurd tenen la capacitat intacta d’abraçar la humanitat sencera en un ritual el desenllaç del qual és una escampadissa de fantasia, afecte i emocions que perduren. Més enllà d’això, aquests pallassos estrambòtics i poètics componen una cerimònia estrafolària, un combat hilarant on la tendresa i la compassió s’expressen de forma encantadora i desenfrenada. Aplaudiment perquè Pugilatus és una festa, una festa oberta a tothom".
Psirc ha rebut l'aplaudiment a la creació emergent a  "per aquesta presència inquietant, pels seus equilibris impossibles i per aquesta voluntat d’investigar la geometria de les emocions". Psirc és una de les dues companyies que han rebut suport per a la creació del seu espectacle en el marc del projecte Process()s, cofinançat per l’Euroregió Pirineus-Meditarrani, i del qual forma part La Central del Circ.
 

Des del 1976,  els Premis FAD Sebastià Gasch distingeixen les actuacions parateatrals més destacades de la temporada i totes aquelles persones que proposen mirades diferents i innovadores del món de l’espectacle.

Anualment es donen tres premis cabdals (Premi FAD Sebastià Gasch,Premi d’Honor  i l’Aplaudiment Internacional “Joan German Schroeder”) i un nombre indeterminat d’aplaudiments. Els Aplaudiments són distincions per a una persona, treball o entitat que hagi destacat per algun aspecte especialment rellevant.

Pugilatus

Pugilatus