Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La companyia Elegants guanya el Premi Mueca 2013

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 23/05/2013

La companyia Elegants guanya el Premi Mueca 2013

La companyia va participar en el festival internacional de arte en la calle de Puerto de la Cruz

L'espectacle 'Cabaret Elegance', de la companyia catalana Elegants, ha guanyat el Premi Ganyota 2013, escollit per un jurat compost paper director del Festival Internacional de Teatre de Manta (Equador), Nixon García, el director de Cultura de Narón (Galícia ), Luciano Fernández, i el director fundador del Festival del Sud-Trobada Teatral Tres Continents d'Agüimes, Antonio Lozano.

L'espectacle, representat per Adriano Marçal, Dico, Ramiro Vergaz, Ignasi Gil i Jordi Juanet, Boni, va despertar també l'entusiasme del públic en les dues representacions que van tenir lloc aquest 11 de maig a Puerto de la Cruz (Tenerife), on més de 23.000 persones gaudir d'Ganyota 2013 aquest cap de setmana.

 'Cabaret Elegance' es va estrenar el 2011 a les Festes de la Mercè de Barcelona i va obtenir el 2012 el premi del públic al Festival de Teatre de Carrer de Buitengewoon (Països Baixos).

Sota la direcció artística de Miner Montell, vestuari d'Ester Sanagustin Paola i coreografia de Flàvia Roscoe, els quatre intèrprets presenten la història d'un important cabaret de luxe de Rio de Janeiro, després del seu tancament inesperat.

La història es desenvolupa en una escenografia original , en què, amb una acurada posada en escena, se succeeixen números de gran nivell, combinats amb aro, trapezi, malabarismes, equilibris, monocicle i altres tècniques de circ, a les que se suma la comicitat com a vehicle conductor .