Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ català, present al Greenwich and Docklands International Festival

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 20/06/2013

El circ català, present al Greenwich and Docklands International Festival

Tres produccions catalanes formen part de la programació del festival londinenc, un esdeveniment de referència en l’àmbit de les arts de carrer

Sis companyies catalanes del sector de les arts escèniques participaran, amb el suport del Departament de Cultura, en la trobada de programadors internacionals GDIF2013 Showcase, que té lloc en el marc del festival d’arts de carrer Greenwich and Docklands International Festival (GDIF). Aquest festival, que té lloc a Londres del 21 al 29 de juny, és un esdeveniment internacional de referència en les arts escèniques de carrer.  Les companyies que participen en la trobada són: Insectotròpics, Ponten Pie, Companyia de dansa Mar Gómez, Toni Mira, Itinerània i l'artista de circ Joan Català,. Hi presentaran els seus projectes davant de més d’un centenar de programadors internacionals, per tal de potenciar el nombre de contractacions, principalment a festivals del Regne Unit, i trobar socis coproductors pels seus projectes.

Així mateix, el GDIF comptarà amb tres produccions amb segell català a la seva programació: Cru, del duet format per Pau Portabella i Marta Torrents, membres de la companyia circense Fet a mà, que s’estrena al Regne Unit; Any Day, un espectacle d’acrobàcies dalt d’un trampolí de Max Calaf, i Titeretú, una titella interactiva de la companyia Itinerània, que també s’estrena per primera vegada al Regne Unit.

L’any passat 10 companyies catalanes van presentar les seves creacions a la trobada per a professionals del GDIF, en què Catalunya és l’únic país que compta amb un espai propi.

Max Calaf Foto: Warren King

Max Calaf Foto: Warren King