Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > 60 voluntaris i voluntàries fan possible UP! Units pel Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 03/07/2013

60 voluntaris i voluntàries fan possible UP! Units pel Circ

Aquest cap de setmana, l’APCC i La Central del Circ han organitzat un cabaret, un espectacle familiar i un taller de circ per recaptar fons per les seves activitats

Aquest divendres 28 i dissabte 29 La Central del Circ va acollir la 2ª acció solidària organitzada per recaptar fons amb l’objectiu de mantenir les seves activitats i projectes en el marc de l‘endarreriment en el pagament de les subvencions de la Generalitat de Catalunya i a l’incertesa dels ajuts futurs.
La proposta ha inclòs un Cabaret de circ amb les companyies Morosof i Los Santos, Tallers infantils de circ i l’espectacle familiar de Cecilia Colacrai i Jorge Albuerne "Último, el baile". Durant els dos dies hi ha hagut servei de bar i menjar, un concurs de pastissos, dj i jocs.


Tot això ha estat possible gràcies a l’empenta d’una comissió organitzadora que s’ha implicat especialment per dur a terme la iniciativa i a la participació de 60 professionals voluntaris que han col•laborat tant en l’organització i producció de l’acció solidària , com en la fitxa artística i tècnica dels espectacles i tallers.

Com a novetat, es va decidir que la taquilla de l’espectacle familiar fos inversa: el públic va pagar a la sortida segons la seva valoració i la seva butxaca com una manera d’incentivar la participació del públic i de promoure la reflexió sobre el preu dels espectacles i la cultura en general.


En total, 150 persones han assistit als espectacles i al taller durant els dos dies. Des de l’APCC i La Central es continuarà treballant per trobar noves vies de finançament alternatives i aprofundir en les ja conegudes.
 

Enllaços relacionats