Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Aquest cap de setmana, II edició del Festival Claca

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 12/02/2013

Aquest cap de setmana, II edició del Festival Claca

Espectacles i tallers de circ formen part de la programació

Aquest cap de setmana tindrà lloc el Festival Claca d’arts escèniques A L'AIRE LLIURE a Llançà (Girona) que presenta 13 ESPECTACLES de diferents disciplines (teatre, circ, dansa, clown, música) i 3 TALLERS, un de música per a nadons, un de circ i un de dansa per compartir amb la família. Totes les propostes són GRATUÏTES i dirigides a tot tipus de públic.


El Festival Claca d’enguany presenta 14 companyies catalanes que proposen espectacles i tallers de qualitat, dirigits a tot tipus de públic i tots gratuïts. Destaquen l’espectacle de dansa aèria Volante de la CIA ESTAMPADES (divendres 12/07 a les 22h), l’espectacle multidisciplinari Somnis de sorra de la CIA BORJA Y TU QUE PINTAS (dissabte 13/07 a les 22h), el concert d’humor a càrrec de MALI VANILI (dissabte 13/07 a les 23h), un espectacle musical amb dj, malabars i projeccions l'ELEKTRIC CIRCUS o l’espectacle de dansa Cançó d’estiu de la CIA MAL PELO (diumenge 14/07 a les 22h). A més a més, es podran veure les propostes del CLACA EMERGENT, una nova secció que s’ha inaugurat aquest any que dóna la oportunitat a joves companyies de presentar el seus espectacles.
Per altra banda, el Festival Claca organitza diferents tallers familiars. Amb la col•laboració del MERCAT DE LES FLORS de Barcelona ha organitzat el taller de dansa familiar Una història moguda, a càrrec de BdDansa, Toni Jodar i Conxita Sesé (diumenge 14/07 a les 18h i 19h30). Aquest taller, per a tota la família, permet descobrir els diferents llenguatges de la dansa i la seva evolució i potenciar les relacions entre generacions.
 

El Festival compta enguany amb la RUTA DE TAPES CLACA, una activitat paral•lela que es durà a terme per diferents bars de la població.
En el document adjunt, podeu consultar la programació.
 

Enllaços relacionats