Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Circ a les places d’Olot cada dimecres de juliol

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 15/07/2013

Circ a les places d’Olot cada dimecres de juliol

La proposta inclou talers de circ i espectacles gratüits

Torna el Circ a les places, que tindrà lloc tots els dimecres de juliol, a les vuit del vespre, en una plaça del centre d’Olot. Aquesta iniciativa de l’Institut de Cultura proposa cada dimecres tallers de circ de 17,30h a 19.30h i després, un espectacle de circ.

El cicle va començar el 10 de juliol amb “Violeta” de La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño. La propera cita és L’home que perdi els botos, de Circ Pànic (17 de juliol, Plaça Campdenmàs, 20 h), un espectacle molt visual en el qual s’utilitzen diverses tècniques de circ com el cable, l’acrobàcia, els equilibris i la perxa xinesa, que es completa amb un actor, dansa i música en directe. Els belgues Le Botrio porten els seu “Rhythm & Beast” el 24 de juliol a la Plaça del Carme a les 20h. Un espectacle en què tres ciutadans tocats i posats que necessiten desestressar-se i deixar-se anar deixen seguir el ritme que els marca el cor i apareix aquell instint primitiu que semblava oblidat però que els transforma. El cicle acaba amb “Starfatal” de Los2Play (31 de juliol, Plaça Pia Almoina, 20h). Los 2Play practiques aquella mena de circ on només hi tenen cabuda els cossos esculturals i els moviments perfectes, on l’error és improbable i la descoordinació impossible. Una barreja explosiva d’acrobàcia, malabars, i equilibris.

I a més: tallers de circ amb CIRCulant, cada dimecres de 17.30 a 19.30 h al Passeig de la Muralla, una possibilitat per aprendre les tècniques del trapezi i de la bola d’equilibri, malabars amb pilotes i bitlles, a conduir un monocicle i a caminar sobre un cable com un funambulista! Tots els tallers i les actuacions són gratuïtes.
 

Enllaços relacionats

L'home que perdia els botons de Circ Pànic es veurà aquest dimecres 17 de juliol

L'home que perdia els botons de Circ Pànic es veurà aquest dimecres 17 de juliol