Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC serà present a Fira Tàrrega amb un estand paraigües que acollirà 7 companyies i empreses

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 02/08/2013

L'APCC serà present a Fira Tàrrega amb un estand paraigües que acollirà 7 companyies i empreses

L'APCC també participarà al Lunch Meeting que organitza Catalan!Arts

L'estand 22 de la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega acollirà, entre 5 i el 8 de setembre, l'APCC i les propostes i iniciatives de les companyies Cia. Sonambulos, Cirquet Confetti, Companyia de circ "eia", El Negro y el Flaco, Pessic de circ i Professor Karoli, així com Circulant, circ en moviment, empresa de gestiö especialitzada en circ.

Aquesta fòrmula d'estand paraigües, que l'APCC ja va posar en pràctica a la passada Fira Mediterrània, permet als socis disposar d'un espai compartir on vendre el seu projecte, tenir contacte personal i tracte directe amb clients, proveïdors, socis i altres professionals, i fer prospecció de mercat, Al mateix temps, l'estand també serà un aparador de l'APCC, que també participa a la fira en el Lunch Meeting, la trobada d eprogramadors estrangers amb companyies, distribudors i associacions catalanes d'arts de carrer organitzada per Catalan!Arts. El Lunch Meeting tindrà lloc divendres 6 de setembre.

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.