Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Terrassa acollirà la cinquena edició del Festival de Circ a la Maurina

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 02/08/2013

Terrassa acollirà la cinquena edició del Festival de Circ a la Maurina

El certamen es celebrarà del 3 al 5 de setembre als escenaris de la Plaça de l'Assemblea de Catalunya i el carrer Infant Martí. Aquest any participaran un total de cinc companyies amb espectacles de diferents formats i disciplines

El Festival de Circ de Terrassa tornarà a la Maurina el proper setembre. Una cita plenament consolidada a la ciutat.

El Festival d’aquest any es celebrarà entre el 3 i el 5 de setembre sota la direcció artística de l’Associació Tub d’Assaig. Una aposta per la política cultural de proximitat i d’acostament al territori. Segons Amadeu Aguado, regidor de Cultura ” El Festival de Circ de La Maurina és un exemple de política cultural al territori. De fer política de proximitat. Un Festival on el territori s'implica i per això cal agraïr la feina de l'Associació de Veïns de la Maurina. Un element fonamental que representa la implicació del barri i de la ciutadania en un projecte cultural amb l'Associació Tub d'Assaig i el servei de cultura"

Un cop més, l’Associació de Veïns de la Maurina s’ha implicat en el projecte juntament amb la Biblioteca del districte 4. El Festival es repartirà als escenaris de la Plaça de l’Assemblea de catalunya i el carrer Infant Martí. Arrencarà el dimarts 3 de setembre amb els Tastets de Circ. Un espectacle d’equilibirs, malabars, aeris i tallers de manualitats per a totes les edats. A més, també és podrà gaudir d’una exhibició de les companyies residents a Tub d’Assaig amb els seus nous espectacles.

El dimecres es podran veure les actuacions de les comanyies Saltoka, amb malabars equilibris i molt d’humor, els ALBADULAKE amb l’espectacle 3NKJA i Los 2play, amb una barreja d’acrobàcia, malabars i equilibirs. Una oportunitat de veure circ multidisciplinar.

L’últim dia de festival serà el torn de la companyia francesa Compagnie du Fardeu amb el seu nou espectacle La Machine. També es podrà veure els Desastrosus Circus i el seu Aquí no hi ha ningú i finalment la ja tradicional Gala del Circ. Un espectacle amb les actuacions de diferents artistes.
Des del contorsionisme a la màgia. Tot plegat conduït i presentat per Ricky. El professor de Tennis.

Per Enric Petit de l'Associació Tub d’Assaig "El nostre és un Festival petit, però el que vol és aglutinar les diferents formes de fer circ existents. No hi han molts espectacles però sí molt variats amb la intenció que tothom pugui veure diferents maneres de fer circ"

Paral·lelament al Festival també s’han organitzat diferents activitats. La biblioteca del districte 4 oferirà una mostra de llibres sobre el món del circ i de les arts al carrer. També es podrà visitar l’exposició Cinc anys de Festival de Circ a la mateixa biblioteca. D’altra banda també s’organitzarà un taller de xapes i un destinat als més petits.
El Festival de Circ tindrà continuïtat del 14 al 29 de setembre amb la programació de circ al Centre Cultural. A més, el 21 de setembre serà el torn dels Tastets de Circ a la Plaça del Vapor Ventalló.