Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Dades i participació de l'APCC a Fira Tàrrega

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 12/09/2013

Dades i participació de l'APCC a Fira Tàrrega

L'Associació va participar amb un estand paraigües i la presència al Lunch Mmeting així com a la presentació del programa Autopistes

Un total de set companyies de socis (Cia. Sonambulos, Cirquet Confetti,Companyia de circ "eia", El Negro y el Flaco, Pessic de circ i Professor Karoli, així com Circulant, circ en moviment, empresa de gestió especialitzada en circ) van participar a Fira Tàrrega dins de l’estand paraigües de l’APCC. L’estand també va acollir La Central del Circ, fàbrica de creació de circ de Barcelona gestionada per l’APCC. Una de les companyies, Cirquet Confetti, va utilitzar també la possibilitat de fer intervencions artístiques a la Llotja. La presència a la Fira va servir per tenir contacte personal i tracte directe amb clients, proveïdors, socis i altres professionals i presentar espectacles i projectes.

L’APCC també va participar al Lunch Meeting, una trobada de programadors estrangers amb companyies, distribuïdors i associacions professionals organitzada pel Departament de Cultura i Fira Tàrrega.

A la Fira també es va presentar el programa europeu (Programa Cultura): Autopistes: Circus dissemination, en el qual col•labora l’APCC. El programa té com a objectiu millorar la circulació d’espectacles de circ activant el treball en xarxa als països nòrdics, l’euroregió i Canadà. Socis: La Grainerie (Balma - Toulouse); Subtopia (Botkyrka – Estocolm); Institut Ramon Llull (Catalunya) i La Tohu (Montreal).

Aquest any a Fira Tàrrega, a la Llotja s’ha assolit una xifra rècord de professionals,788, i d’entitats que compren i venen espectacles, 443. L’ocupació dels Espectacles de pagament, un
65%, també ha sigut superior a la de l’any passat, tot i que s’han venut menys entrades, 11.800.