Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC demana que s'agilitzi el retorn de Jango Edwards dels Estats Units per un problema amb el visat

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 16/09/2013

L'APCC demana que s'agilitzi el retorn de Jango Edwards dels Estats Units per un problema amb el visat

S'ha obert una recollida de signatures a Internet

El pallasso Jango Edwards ha estat retornat als Estats Units per un problema amb el visat que havia caducat, després d’haver estat retingut a l’aeroport de Barcelona quan retornava de treballar a Moscou. Tot i els esforços de diverses persones i entitats no ha estat possible deturar el retorn. Segons la normativa vigent no podrà tornar a Espanya bans de 90 dies, és a dir, fins el 6 de desembre.


A la matinada d’ahir es va crear una recollida de firmes a Internet per demanar al ministre de l’interior que aturés el procès de retorn. Actualment ja s’han recollit gairebé 3000 signatures.
Aquells qui vulguin poden mostrar la solidaritat amb el pallasso al seu facebook o través de la pàgina change.org . L’APCC se suma a la recollida de firmes tot demanant que les administracions competents agilitzin el tràmit de retorn al més aviat possible.
Edwards, nascut al Estats Units, va començar la seva carrera al 1972 a AInglaterra, a la London Mime Company i des d’aleshores ha esdevingut una referència absoluta en el moviment del "noveau clown". Instal·lat a Barcelona des dels anys 90, és el director del Noveau Clown Institut.