Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC, present a Fira Tàrrega

Notícies del circ

<< Altres notícies 9/09/2009

L'APCC, present a Fira Tàrrega

Un any més, l’APCC serà present a la Fira de Tàrrega, en concret, dins de la Llotja Professional amb un estand propi. Amb la seva presència, l’APCC vol ser un punt de referència a programadors i artistes de circ sobre el sector i establir contactes per a possibles noves iniciatives de circ. A l’estand també es donarà a conèixer La Central del Circ, l’espai d’entrenament, assaig i creació de circ de Barcelona.

A l’estand es projectarà i es repartirà el Directori de l’APCC i es farà difusió de les properes activitats de l’APCC (Cicle de conferències Eines per a la professionalització dels artistes de circ i els cursos de Trapezi de balanç i corda llisa de Fill de Block) i de La Central del Circ (En procés, Cicle de laboratoris de creació de circ, curs de Direcció escènica amb Michel Dallaire i el nou cicle Tertúlies de circ).

Ens podreu visitar de dijous 10 a diumenge 13 de setembre, de 10 a 19 hores, a l’estand A14, al costat dret de la porta d’entrada.

Dijous i divendres trobareu la gerent, Laia Alzueta, i el tècnic d’activitats, Albert Bordonada, i dissabte i diumenge, la tècnica de comunicació, Eva Romero, i la coordinadora de La Central del Circ, Marta Borreguero.

Ens hi veiem!