Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Catorze propostes de circ al festival de circ de carrer Circorts

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 01/10/2013

Catorze propostes de circ al festival de circ de carrer Circorts

La mostra, que se celebra al barri de Les Corts de Barcelona des de l’any 2000, tindrà lloc entre el 4 i el 13 d’octubre

Una de les activitats ja tradicionals a les Corts que fa més Festa Major és el Festival de Circ de carrer “Circorts”. Els espectacles del Festival són una bona presentació de l'evolució del teatre de carrer actual, màxima expressió del circ més contemporani i de la frescor més audaç.
 

La mostra es presentarà divendres 4 d’octubre a les 18.30 h, al Casal de l'Espiga de Les Corts on s’inaugurarà l’exposició de fotografies de Xavier Valls sobre el desaparegut Pallasso Monti. Hi actuarà Karl Stets. A partir d’aquí, i fins diumenge 13 d’octubre, es podrá participar als diversos Tallers de Circ “Tastets de Circ” a càrrec de l'Associació Cronopis.


També es podrán veure "Violeta" de La Persiana i Venancio i Los Jóvenes de Antaño, The Penguins, "Sueños de arena" de la Cia. Ytuquepintas?, “Equilibrium”, de la Cia L'home Idea, "Bullangas" de Guillem Albà & la Always Drinking Marching Band , "Any day" de Max Calaf, "El Niu" de Dudu i Companyia, "The Magomic Show" amb Gromic, "Sidecar" de Pessic de Circ, "Kompas" de Saltoka i el "Cabaré Paròdia" amb la Cia Circo Los.