Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S’obre la convocatòria "Autopistes" per construir i reforçar els circuits del circ a Europa i Amèrica del Nord

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 03/10/2013

S’obre la convocatòria "Autopistes" per construir i reforçar els circuits del circ a Europa i Amèrica del Nord

El projecte, finançat pel Programa Cultura de la Unió Europea, compta amb la col•laboració de l’APCC.

Autopistes és un projecte de cooperació finançat pel Programa Cultura de la Unió Europea. Els 4 socis del projecte són: La Grainerie – coordinador (França), l’Institut Ramon Llull (Catalunya), La Tohu (Québec – Canadà) i Subtopia (Suècia).


Autopistes es basa en la dinàmica de 4 metròpolis de circ: Toulouse, Barcelona, Montreal i Estocolm I pretén construir i reforçar els circuits del circ a Europa i Amèrica del Nord mitjançant el treball conjunt dels programadors.
Durant el 2014 i 2015,

Autopistes organitzarà 3 gires per companyies de circ, amb l’objectiu de desenvolupar xarxes de treball i col•laboracions:
- Gira pel Sud-oest d’Europa (França, Catalunya i Itàlia) el 2014.
- Gira pel Nord d’Europa el 2015.
- Gira per Canadà i Amèrica del Nord el 2015.

Fins el 18 d’octubre està oberta la primera convocatòria que seleccionarà projectes del Nord d’Europa, Catalunya i Midi- Pyrénées, per la primera gira d’Autopistes que es realitzarà entre els mesos d’abril a octubre del 2014.

Els esdeveniments i programadors associats per aquesta gira són
- A França: Festival Hautes Tensions (La Villette, Paris), Festival Pisteures d’Étoiles (Obernai), Caravane de Cirques (Toulouse).
- A Itàlia: Festival Mirabilia (Fossano).
- A Catalunya: Institut de Cultura de Barcelona-La Mercè (Barcelona), Festival Trapezi (Reus) i Mercat de les Flors (Barcelona).
 

Podeu llegir la primera convocatòria en el document adjunt

Enllaços relacionats