Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S’obre el concurs per a la gestió de La Vela de Vilanova i la Geltrú, recentment cedida al Departament de Cultura

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 07/10/2013

S’obre el concurs per a la gestió de La Vela de Vilanova i la Geltrú, recentment cedida al Departament de Cultura

Fins el 18 d’octubre s’hi poden presentar ajuntaments, empreses, entitats sense finalitat de lucre i companyies de circ que vulguin posar-la en funcionament com a equipament on es desenvolupin activitats de circ

Aquest divendres 4 d’octubre de 2013 del Departament de Cultura ha publicat a la seva pàgina web l’oberrura del període d’admissió de projectes d’ajuntaments, empreses, entitats sense finalitat de lucre i companyies de circ que vulguin disposar de la Vela de Vilanova i la Geltrú, recentment cedida al Departament de Cultura, per a posar-la en funcionament com a equipament on es desenvolupin activitats de circ.


Els projectes s’hauran de presentar a qualsevol dels registres del Departament de Cultura en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en la pàgina web del Departament de Cultura.

La valoració de les propostes i projectes la realitzarà la Direcció General de Creació i Empreses Culturals, que serà l’òrgan que també farà pública la decisió sobre la destinació de la Vela. El Departament de Cultura signarà un contracte de comodat amb l’entitat que resulti seleccionada per tal de cedir-li l’ús de la Vela i establir les condicions d’aquesta cessió. Els criteris de valoració, els requeriments dels participants, les característiques de La Vela i l’explicació del procés de selecció es poden consultar en el document que s’adjunta a continuació.


La Vela va deixar de funcionar el maig del 2011.